Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Oslo

Oslo bussterminal
0185 Oslo

Reseöversikt: Oslo

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 16
  • Avstånd till centrum 550 m
  • Avstånd till lokaltrafiken 20 m

Res till & från Oslo med buss

Vy Bus4You kör flera gånger dagligen mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg, utan byten under resan! Från Oslo kan du resa till Tanum, Uddevalla, Göteborg, Helsingborg, Lund, Malmö och Köpenhamns internationella flygplats Kastrup och centrala Köpenhamn. 

Från Oslo kan du resa till Årjäng, Knöstad, Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Västerås, Arlanda flygplats och Stockholm. Vill du resa från Oslo till Landvetter flygplats, Borås eller Jönköping gör du det med Vy Bus4You och Vy express, med ett smidigt byte i Göteborg. 

Oslo

Oslo är Norges huvudstad som omfattar den sammanhängande bebyggelsen i och runt staden med cirka 960 000 invånare. I hela storstadsområdet bor ca 1,3 miljoner invånare. Oslo, en inter­nationell stad som också är en av Europas snabbast växande huvudstäder med ny intressant arkitektur och konst att se, och spännande restauranger att prova.

Stadskärnan är trots det relativt kompakt och intim och det är lätt att ta sig runt till fots, med cykel, med buss eller med trikk (spårvagn). Utanför stadens puls finns härliga friluftsområden. Oslo har 40 öar i Oslofjorden, stora parker och skogsområden som täcker över hälften av kommunens yta - en grönare stad minst sagt. 
Källa: visitoslo.se

Vill du veta mer om vad som händer i Oslo? Klicka här för att komma till Oslos officiella besöksguide. 

 

Vanliga frågor om bussresor till & från Oslo

Bussbiljetter till och från Oslo köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Bussterminalen Galleriet

Bussterminalen Galleriet ligger intill järnvägsstationen i Oslo.

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Oslo och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.

För fler vanliga frågor, besök FAQ -->