Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Stockholm

Stockholm Cityterminalen
111 64 Stockholm

Reseöversikt: Stockholm

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 16
  • Avstånd till centrum 650 m
  • Avstånd till lokaltrafiken 320 m

Res till & från Stockholm med buss

Vy Bus4You kör flera gånger dagligen bussar till Stockholm från Göteborg, Landvetter flygplats, Borås, Jönköping, Linköping, Norrköping. Med Vy Bus4You kan du åka buss till Stockholm från Karlstad, Årjäng, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro och Västerås. 

Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. I innerstaden bor ca 1,4 miljoner invånare och i Stor-Stockholm bor över 2,1 miljoner människor. Staden är byggd på 14 öar som binds samman av 53 broar. Stockholm har en av världens mest örika, sammanhängande skärgård med över 30.000 öar. Norrmalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen eller Gamla Stan är några av Stockholms områden som trots att de ligger så nära varandra är ganska olika varandra. Vilket blir ditt favoritområde?  

Stockholm är en otroligt vacker stad med härliga parker, promenadstråk, utsiktspunkter, byggnader och arkitektur. Tröttnar du på citypulsen kan du ta en av skärgårdsbåtarna och njuta av livet på Mälaren. Eller varför inte göra som många Stockholmare gör – ta en promenad runt Djurgården med efterföljande kaffe på Blå Porten.  

Shopping

I Stockholm hittar man förmodligen Nordens bästa och mesta shopping. I gallerier, på större shoppinggator och i mysiga kvarter trängs större kedjor med mindre butiker och erbjuder ett gigantiskt utbud av skor, kläder, smycken, konst, böcker, väskor, smink – you name it!

Kultur & nöje

För den kulturintresserade finns något för alla. Här finns en uppsjö av museer, utställningar, teatrar, konserter och spännande stadsvandringar. Gillar du slott och slottsmiljöer har du kommit rätt och det går smidigt att ta sig till dessa. Vi vill slå ett slag för Fotografiska och Moderna museet som ofta har väldigt vackra och intressanta utställningar och miljön på dessa ställen är otroligt njutbar. 

Arenorna Ericson Globe, Tele2 och Friends har ett brett utbud av konserter och idrottsevenmang i världsklass.

För barnen

För de allra minsta är kanske Skansen, Gröna lund och Junibacken ett måste att besöka. Någon av Stockholms alla parker, lekplatser, det Tekniska museet eller ett av glasskaféerna är säkert också något som uppskattas mycket.
Källa: visitstockholm.com

Vill du veta mer om vad som händer i Stockholm? Klicka här för att komma till Stockholms officiella turistguide. 

Vanliga frågor om bussresor till & från Stockholm

Bussbiljetter till och från Stockholm köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Cityterminalen

Klarabergsviadukten, nära Stockholm centralstation. 

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Stockholm och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.

För fler vanliga frågor, besök FAQ -->