Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resa till Stockholm med buss

Vy Bus4You kör flera gånger dagligen bussar till Stockholm från Göteborg, Landvetter flygplats, Borås, Jönköping, Linköping, Norrköping. Med Nettbuss Bus4You kan du åka buss till Stockholm från Karlstad, Årjäng, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Arboga och Västerås. Dagligen trafikerar Vy Bus4You Stockholm från Ludvika, Smedjebacken, Söderbärke och Fagersta - direktbuss utan krångliga byten lägs vägen! 

Vy Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515. 

Res till och från Stockholm med Vy express

Med Vy express reser du riktigt billigt i vanlig expressbusskomfort. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. Vy express kör dagligen bussar mellan Göteborg, Landvetter flygplats, Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping, Norrköping och Stockholm. Vi erbjuder bussresor till riktigt låga priser och våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se.

 

Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. I innerstaden bor ca 1,4 miljoner invånare och i Stor-Stockholm bor över 2,1 miljoner människor. Staden är byggd på 14 öar som binds samman av 53 broar. Stockholm har en av världens mest örika, sammanhängande skärgård med över 30.000 öar. Norrmalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen eller Gamla Stan är några av Stockholms områden som trots att de ligger så nära varandra är ganska olika varandra. Vilket blir ditt favoritområde?  

Stockholm är en otroligt vacker stad med härliga parker, promenadstråk, utsiktspunkter, byggnader och arkitektur. Tröttnar du på citypulsen kan du ta en av skärgårdsbåtarna och njuta av livet på Mälaren. Eller varför inte göra som många Stockholmare gör – ta en promenad runt Djurgården med efterföljande kaffe på Blå Porten.  

Shopping

I Stockholm hittar man förmodligen Nordens bästa och mesta shopping. I gallerier, på större shoppinggator och i mysiga kvarter trängs större kedjor med mindre butiker och erbjuder ett gigantiskt utbud av skor, kläder, smycken, konst, böcker, väskor, smink – you name it!

Kultur & nöje

För den kulturintresserade finns något för alla. Här finns en uppsjö av museer, utställningar, teatrar, konserter och spännande stadsvandringar. Gillar du slott och slottsmiljöer har du kommit rätt och det går smidigt att ta sig till dessa. Vi vill slå ett slag för Fotografiska och Moderna museet som ofta har väldigt vackra och intressanta utställningar och miljön på dessa ställen är otroligt njutbar. 

Arenorna Ericson Globe, Tele2 och Friends har ett brett utbud av konserter och idrottsevenmang i världsklass.

För barnen

För de allra minsta är kanske Skansen, Gröna lund och Junibacken ett måste att besöka. Någon av Stockholms alla parker, lekplatser, det Tekniska museet eller ett av glasskaféerna är säkert också något som uppskattas mycket.
Källa: visitstockholm.com

Vill du veta mer om vad som händer i Stockholm? Klicka här för att komma till Stockholms officiella turistguide.