Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Norrköping

Norrköping (Resecentrum)
602 22 Norrköping

Reseöversikt: Norrköping

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 8
  • Avstånd till centrum 700 m
  • Avstånd till lokaltrafiken 150 m

Res till & från Norrköping med buss

Vy Bus4You kör flera gånger dagligen mellan Göteborg och Stockholm (och omvänt) via Norrköping. Från Norrköping kan du resa till Stockholm, Linköping, Jönköping, Borås, Landvetter flygplats och Göteborg. Inga bussbyten utan bara att slå dig ner i fåtöljen och njuta av resan!

Norrköping

Norrköping är Sveriges åttonde största stad och ligger vackert vid Bråviken. Motala Ström rinner igenom staden vilken länge utgjorde en kraftkälla för både kvarnar och industrier. På en holme mitt i Motala Ström finns en byggnad som kallas Strykjärnet och hit kan du komma för att besöka Arbetets Museum. Andra kulturella upplevelser är besök på Konstmuseet, Stadsmuseet, Östgötateatern eller Norrköpings symfoniorkester. 

Är du hungrig i Norrköping finns ett stort utbud för alla smaker. Östergötland har många fantastiska råvaror att erbjuda. I Norrköping finns flera riktigt bra restauranger, från häftiga The Lamp Restaurant med sin fantastiska meny till härlig italiensk mat på charmiga Pappa Grappa. Grekiskt, italienskt, östgötskt, rustikt eller gourmetvarianter. Allt finns här - redo att smakas på!

Med tanke på de många sjöar och vattendrag i stadens närhet finns goda badmöjligheter sommartid. Ett annat självklart utflyktsmål för många är Kolmårdens Djurpark som roar både stora och små. Gillar du att shoppa finner du ett stort utbud av affärer i citykärnan. Andra shoppingtips är kvarteren Knäppingsborg och Gamla Stan, eller de stora shoppingområdena Hageby och Ingelsta. I Norrköping finns en rolig blandning av moderna varuhus, gallerier och charmiga butiker.

Vill du läsa mer om vad du kan uppleva under ditt besök i Norrköping? Klicka här för att komma till Upplev Norrköping. 

Källa: upplev.norrköping.se

 
 
 

Vanliga frågor om bussresor till & från Norrköping

Bussbiljetter till och från Norrköping köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Resecentrum

Hållplatsläge C3-C6

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Norrköping och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.