Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Uddevalla

Uddevalla Torp Terminalen Hållplatsläge F
451 76 Uddevalla

Reseöversikt: Uddevalla

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 10
  • Avstånd till centrum 9 km
  • Avstånd till lokaltrafiken 20 m

Res till & från Uddevalla med buss

Vy Bus4You och Nettbuss express kör flera gånger dagligen till och från Uddevalla (Torp). Res till Oslo, Moss, Sarpsborg, Tanum, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Det går också fint att resa från vidare från Göteborg till Landvetter flygplats, Borås, Jönköping, Linköping, Norrköping och Stockholm från Tanum. 

Uddevalla

Uddevalla, Bohusläns största stad, ligger vid Byfjorden som är en vik av Skagerack. Här finns Sveriges äldsta kurort, Gustafsberg, med anor från 1700-talet. Området är ett vackert naturreservat. Under efterkrigstiden hade Uddevalla en blomstringsperiod när varvsindustrin skördade framgångar. I Uddevalla kan du bland annat njuta av skärgårdsturer på fjordarna och Strandpromenaden, en 9 kilometer lång gång- och cykelväg som sträcker sig från Skalbankarna till natursköna Lindesnäs. Läs gärna mer om Uddevalla genom att klicka här

Köpcentret på Torp, strax utanför Uddevalla centrum växer så att det knakar, och nu finns både Torp Köpcentrum och Östra Torp Handelsplats. Tillsammans har de ett enormt utbud av butiker, såsom IKEA, Elgiganten, Lekia, Jula, Coop, Biltema och Plantagen. 
Källa: uddevalla.se

 
 
 
 

Vanliga frågor om bussresor till & från Uddevalla

Bussbiljetter till och från Uddevalla köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Torp Terminalen 

Hållplatsläge F

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Uddevalla och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.

För fler vanliga frågor, besök FAQ -->