Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Västerås - Karlstad

Buss mellan Karlstad och Västerås

Med många avgångar om dagen erbjuder Vy Bus4You och Vy express dig resor direkt till Karlstad från Västerås. Resan tar knappa 3 timmar och inget byte behöver göras under resan. Det är bara att slå dig ner i fåtöljen och njuta av att vi tar dig tryggt, säkert och punktligt till din slutdestination. Biljetter finns till lägsta pris här på nettbuss.se. 

Vy Bus4You erbjuder: 

- Stora sköna fåtöljer

- Stort benutrymme

- WiFi (gratis)

- Eluttag

- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap

- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste bussbiljetter finner du på bus4you.se. Det går även bra att köpa biljett via telefon: 0771-151515 eller hos någon av våra återförsäljare. Välkommen att resa med oss!