Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Buss till & från Kristinehamn - Res med Nettbuss

Vy Bus4You kör flera gånger dagligen till och från Kristinehamn. Linje 850 går mellan Oslo och Arlanda flygplats via Karlstad, Kristinehamn, Örebro och Västerås. När du reser med Vy Bus4You reser du utan byte direkt till flygplatsen. 

Vy Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 


Våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se, men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515. 

 

Resa med BT Buss från Kristinehamn till Gullspång, Mariestad, Skövde, Falköping, Jönköping och Nässjö

Från Kristinehamn kan du även resa till Gullspång, Mariestad, Skövde, Falköping, Jönköping och Nässjö med linje 939. För mer information om tider mm klicka här. Resor tilll dessa orter görs med en underleverantör till Nettbuss - BT Buss men biljetter kan köpas via bus4you.se. 

 

Kristinehamn

Kristinehamn ligger i Värmland och är uppkallat av Drottning Kristina år 1642. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern. I Kristinehamn finns mycket att upptäcka, för både stora och små. Skärgårdsturer, långgrunda sandstränder, släta klippor, shopping, mat, nöjen, kulturupplevelser och mycket annat. Vad som kan vara roligt att veta är att Kristinehamn sedan 2011 är varumärkesskyddad som Sveriges Cupcake City. Den andra veckan i maj varje år håller staden ett cupcakekalas.

Vill du veta mer om Kristinehamn och vad som händer där kan vi rekommendera dig att klicka här för att komma till visitkristinehamn.se

Källa: visitkristinehamn.se