Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Kristinehamn

Kristinehamn Resecentrum
681 30 Kristinehamn

Reseöversikt: Kristinehamn

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 9
  • Avstånd till centrum 850 m
  • Avstånd till lokaltrafiken 20 m

Res till & från Kristinehamn med buss

Vy Bus4You kör flera gånger dagligen till och från Kristinehamn. Linje 850 går mellan Oslo och Arlanda flygplats via Karlstad, Kristinehamn, Örebro och Västerås. När du reser med Vy Bus4You reser du utan byte direkt till flygplatsen. 

Kristinehamn

Kristinehamn ligger i Värmland och är uppkallat av Drottning Kristina år 1642. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern. I Kristinehamn finns mycket att upptäcka, för både stora och små. Skärgårdsturer, långgrunda sandstränder, släta klippor, shopping, mat, nöjen, kulturupplevelser och mycket annat. Vad som kan vara roligt att veta är att Kristinehamn sedan 2011 är varumärkesskyddad som Sveriges Cupcake City. Den andra veckan i maj varje år håller staden ett cupcakekalas.

Vill du veta mer om Kristinehamn och vad som händer där kan vi rekommendera dig att klicka här för att komma till visitkristinehamn.se

Källa: visitkristinehamn.se

Vanliga frågor om bussresor till & från Kristinehamn

Bussbiljetter till och från Kristinehamn köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Resecentrum

Hållplatsläge H

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Kristinehamn och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.

För fler vanliga frågor, besök FAQ -->