Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Res till Årjäng med Nettbuss

Vy Bus4You kör till Årjäng på sträckan Oslo - Karlstad - Arlanda flygplats. Du reser smidigt och utan byten mellan Årjäng, Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Arboga, Västerås och Arlanda flygplats. Bara att slå dig ner i fåtöljen och njuta av utsikten. 

Vy Bus4You erbjuder: 

- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515.

 

Årjäng

I det natursköna och sjörika sydvästra Värmland finner vi Årjängs kommun, centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo. Årjängs kommun har cirka 10 000 invånare fördelat på de fyra tätorterna Årjäng, Töcksfors, Lennartsfors och Svensbyn. För dig som önskar njuta av naturen med familj och vänner passar Årjäng perfekt! Här står kanoterna redo för en tur på de lugna sjöarna - och för den som önskar lite mer äventyr, kan du ta dig an de gamla järnvägsspåren trampandes på en dressin.