Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Årjäng

Årjäng Busstation
672 30 Årjäng

Reseöversikt: Årjäng

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 9
  • Avstånd till centrum 150 m
  • Avstånd till lokaltrafiken 20 m

Res till & från Årjäng med buss

Vy Bus4You kör till Årjäng på sträckan Oslo - Karlstad - Arlanda flygplats. Du reser smidigt och utan byten mellan Årjäng, Knöstad, Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Västerås och Arlanda flygplats. Bara att slå dig ner i fåtöljen och njuta av utsikten. 

Årjäng

I det natursköna och sjörika sydvästra Värmland finner vi Årjängs kommun, centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo. Årjängs kommun har cirka 10 000 invånare fördelat på de fyra tätorterna Årjäng, Töcksfors, Lennartsfors och Svensbyn. För dig som önskar njuta av naturen med familj och vänner passar Årjäng perfekt! Här står kanoterna redo för en tur på de lugna sjöarna - och för den som önskar lite mer äventyr, kan du ta dig an de gamla järnvägsspåren trampandes på en dressin.

Vanliga frågor om bussresor till & från Årjäng

Bussbiljetter till och från Årjäng köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Årjäng Busstation

Hållplatsläge I

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Årjäng och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.

För fler vanliga frågor, besök FAQ -->