Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Bonussystem

Bonussystem

Som Premiummedlem får du bonus på dina köp, du får 50% rabatt på avbokningsskyddet* och en bra överblick över dina resor. För att få bonus på dina biljettköp måste du vara inloggad på ditt premiumkonto (Mina sidor). 

  • När du rest för 300-1000 kronor under en kalendermånad erhåller du 3% av det belopp som överstiger 300 kronor som ett tillgodohavande.
  • När du rest för 1001-2000 kronor under en kalendermånad erhåller du den ovanstående intjänade bonusen samt 5% av det beloppet som överstiger 1001 kronor, som ett tillgodohavande.
  • När du rest för över 2001 kronor under en kalendermånad erhåller du den ovanstående intjänade bonusen samt 10% av beloppet som överstiger 2001 kronor, som ett tillgodohavande. 

Köp som ligger till grund för poäng är bussbiljetter, tilläggsprodukter och pendlarkort. Nedan ser du hur många poäng du får vid köp. 

1 SEK = 1 poäng för bussbiljett.
1 SEK = 2 poäng för tilläggstjänster såsom platsbokning, extrabagage, avbokningsskydd etc.
1 SEK = 0,5 poäng för pendlarkort.

Intjänade poäng omvandlas per automatik till ett tillgodosaldo om du nått 300 poäng eller mer. Detta sker den 1:a varje kalendermånad. Det genererade saldot kan användas för köp av biljetter på Vy Bus4You och Vy express.

Bli Premiummedlem >>

*Avbokningsskyddet kostar dock lägst 29 kronor.