Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Buss mellan Örebro och Oslo

Planerar du att resa mellan Örebro och Oslo? Vy Bus4You och Vy express trafikerar flera gånger i veckan sträckan Oslo och Örebro. Res behagligt till lågt pris. Billigaste biljetterna hittar du alltid på bus4you.se men det går också fint att köpa biljetter hos någon av våra återförsäljare eller via telefon på 0771-151515. 

Vy Bus4You erbjuder: 

- Stora sköna fåtöljer

- Stort benutrymme

- WiFi (gratis)

- Eluttag

- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap

- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.