Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Villkor för pendlarkort

Villkor

10-kort

10-kort finns i två varianter; "10-kort alla dagar" och "10-kort lågpris". "10-kortet alla dagar" gäller för resor under måndag till söndag. "10-kort lågpris" gäller för resor på måndagar till torsdagar och lördagar.

10-kort kan endast köpas på bus4you.se och gäller för resor i komfortnivå ekonomi. Du som vill köpa ett 10-kort måste vara Premiummedlem. Ditt 10-kort är personligt och det är endast du personligen som kan resa på ditt 10-kort. 

Du har 365 dagar på dig att aktivera ditt 10-kort. Perioden aktiveras när du köper din första biljett på pendlarkortret. 10-kortet är därefter giltigt i 90 dagar. 

Biljett inför varje resa bokas på bus4you.se och du använder betalalternativet för pendlarkort. Du måste vara inloggad som Premiummedlem för att det alternativet ska visas.

Observera att du måste kunna styrka din rätt till rabatterat 10-kort (barn/ungdom/student/senior) om du köpt ett sådant. För mer information om det, vänligen se våra resevillkor. 

Ett köpt 10-kort refunderas inte. Kvarvarande resor från ett 10-kort återbetalas inte. Kortets giltighetstid kan heller inte ändras. 

När du bokar din biljett med 10-kort kan du välja att uppgradera för resa i komfortnivå plus, köpa till platsreservation, avbokningsskydd, extrabagage etc. Dessa uppgraderingar samt tilläggsprodukter ingår inte i 10-kortet. 

 

20-kort

20-kort gäller för resor under veckans alla dagar. 20-kort kan endast köpas på bus4you.se och gäller för resor i komfortnivå ekonomi. Du som vill köpa ett 20-kort måste vara Premiummedlem. Ditt 20-kort är personligt och det är endast du personligen som kan resa på ditt 20-kort. 

Du har 365 dagar på dig att aktivera ditt 20-kort. Perioden aktiveras när du köper din första biljett på pendlarkortret. 20-kortet är därefter giltigt i 180 dagar. 

Biljett inför varje resa bokas på bus4you.se och du använder betalalternativet för pendlarkort. Du måste vara inloggad som Premiummedlem för att det alternativet ska visas.

Observera att du måste kunna styrka din rätt till rabatterat 20-kort (barn/ungdom/student/senior) om du köpt ett sådant. För mer information om det, vänligen se våra resevillkor. 

Ett köpt 20-kort refunderas inte. Kvarvarande resor från ett 20-kort återbetalas inte. Kortets giltighetstid kan heller inte ändras. 

När du bokar din biljett med 20-kort kan du välja att uppgradera för resa i komfortnivå plus, köpa till platsreservation, avbokningsskydd, extrabagage etc. Dessa uppgraderingar samt tilläggsprodukter ingår inte i 20-kortet. 

 

25-kort resp. 50-kort
25/50-kort gäller för resor under veckans alla dagar. 25 resp. 50-kort kan endast köpas på bus4you.se och gäller för resor i komfortnivå ekonomi. Du som vill köpa ett 25/50-kort måste vara Premiummedlem. Ditt 25/50-kort är personligt och det är endast du personligen som kan resa på ditt 25/50-kort. 

Du har 365 dagar på dig att aktivera ditt 25/50-kort. Perioden aktiveras när du köper din första biljett på pendlarkortret. 25/50-kortet är därefter giltigt i 180 dagar. 

Biljett inför varje resa bokas på bus4you.se och du använder betalalternativet för pendlarkort. Du måste vara inloggad som Premiummedlem för att det alternativet ska visas.

Observera att du måste kunna styrka din rätt till rabatterat 25/50-kort (barn/ungdom/student/senior) om du köpt ett sådant. För mer information om det, vänligen se våra resevillkor. 

Ett köpt 25/50-kort refunderas inte. Kvarvarande resor från ett 25/50-kort återbetalas inte. Kortets giltighetstid kan heller inte ändras. 

När du bokar din biljett med 25/50-kort kan du välja att uppgradera för resa i komfortnivå plus, köpa till platsreservation, avbokningsskydd, extrabagage etc. Dessa uppgraderingar samt tilläggsprodukter ingår inte i 25/50-kortet. 

Har du frågor om pendlarkort går det fint att ringa oss på +46771-151515 eller maila oss på info@vy.se så hjälper vi dig!