Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Vy Travel uppmanar sina anställda att röra på sig i kampen mot cancer

I Sverige får en av tre cancer någon gång i livet. Studier visar att om du rör på dig minst 30 minuter om dagen minskar risken att drabbas. Därför vill Vy Travel engagera och motivera sina anställda i samband med årets rosa månad.

– Det känns som en självklarhet för oss att engagera oss i Rosa Bandet, både genom att bidra med pengar till cancerforskning men även att uppmana våra anställda att röra på sig i förebyggande syfte, säger Robert Nyberg, vd på Vy Travel.

​Vy Travel har skänkt 20 000 kr till sin insamling på cancerfondens hemsida samt satt ett mål på 2000 km där de uppmanar både busschaufförer och övrig personal att röra på sig i form av bland annat gemensamma lunchpromenader och registrera hälsoinitiativet i applikationen ”Löpbandet”.

​– Vi hoppas kunna motivera och engagera våra anställda till att skapa en fortsatt kultur inom bolaget till att motionera. Inte bara för de cancerdrabbade utan även för den egna hälsans skull, säger Robert Nyberg.

Länk till insamlingen:
https://www.cancerfonden.se/insamlingar/vy-bus4you-tillsammans-mot-cancer


För mer information, vänligen kontakta; Robert Nyberg , VD Vy Travel.
e: Robert.Nyberg@vy.se

Om Vy Travel
Vy Travel Vy Travel AB (fd. Nettbuss Travel AB) bedriver kommersiell expressbusstrafik under två varumärken; Vy Bus4You och Vy express (fd. Nettbuss Bus4You och Nettbuss express). Vy Travel AB bedriver trafik på fem linjer och trafikerar bland annat Köpenhamn, Oslo, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlstad, Västerås, Örebro och Stockholm. Vy Travel AB erbjuder kommunikation till flygplatser och trafikerar Arlanda flygplats, Landvetter flygplats, Kastrup och Gardemoen. Vy Travel AB har 35 bussar och vid större efterfrågan hyrs underleverantörer in. Vy Travel AB har 150 medarbetare (103 årsman) och omsätter drygt 250 miljoner kronor per år.