Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Nu utökar Vy Bus4You trafiken mot Stockholm

För många har den rådande situationen inneburit ett förändrat resemönster samtidigt som behovet för arbetspendling kvarstått för de som inte haft möjligt att arbeta hemifrån. Samtidigt öppnas möjligheterna till fritidsresor upp, den 13 juni, inom landet. Med det som bakgrund utökar Vy Bus4You sin trafik med fler avgångar till Stockholm Central.

Läs pressmeddelandet i sin helhet 

– Under våren har vi sett ett lägre resande än vad vi är vana vid. Däremot ser vi nu en trend och att efterfrågan på resor till och från Stockholm ökar. Vi vill såklart finnas där för alla de som kan och vill åka dit. Därför utökar vi nu trafiken mot Stockholm, säger Elvir Rascic, Affärsområdeschef Vy Travel.

Vanligtvis har Vy Bus4You flera turer till och från Arlanda Flygplats samt Stockholm Central, men har som följd av Corona under våren vart tvungna att reducera sin trafik på samtliga linjer. Just nu ser bussbolaget ett större behov igen och kommer även komplettera med fler avgångar till Stockholm Central och därmed en utökning av trafiken.

– Vi kommer att öka trafiken med 80 till 100 procent på dagens utbud under sommaren. Vi ser däribland ett fortsatt behov av välfungerande, trygg och bekväm trafik till och från Stockholm. Vi vill kunna erbjuda en smart lösning för våra gäster, utan krångliga byten eller onödiga transportsträckor. Med denna utökning kan vi erbjuda ännu fler direktkopplingar till Stockholm. säger Elvir Rascic.

Direktbussar erbjuds på den norra linjen mellan Oslo–Stockholm, med möjlighet att resa från bland annat Karlstad, Örebro, Västerås i båda riktningar. På linjen Göteborg–Stockholm kommer även destinationerna Borås, Jönköping, Linköping, Norrköping få ett utökat utbud av avgångar till Stockholm i båda riktningar.

 

Upptäck Sverige i sommar 740.jpg