Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Nettbuss Bus4You blir Vy Bus4You

Nettbuss och NSB samlas nu under ett gemensamt varumärke kallat Vy. NSB har varit verksamt sedan 1883 och Nettbuss har funnits sedan 1925. Koncernmoderbolaget NSB har bland annat Nettbuss Bus4You, Nettbuss express, CargoNet, Nettbuss Stadsbussarna och Tågkompaniet under sitt paraply. Namnbytet innebär att Nettbuss Bus4You och Nettbuss express byter namn – till Vy Bus4You och Vy express.

– Att vi nu blir en del i ett stort koncernbolag under ett gemensamt namn kommer att ge oss stora fördelar. Precis som tidigare kommer ett gott värdskap vara av största vikt för oss och vi kommer att fortsätta att utveckla våra produkter Vy Bus4You och Vy express med målsättningen att ha Sveriges nöjdaste kunder, säger Robert Nyberg, vd på Nettbuss Travel.  
Ägaren till Nettbuss och Tågkompaniet är Norges Statsbaner, NSB, som är Norges motsvarighet till SJ. Namnbytet är en naturlig följd av att NSB numer även är Norges största bussföretag samt att NSB satsar på resor från ”dörr till dörr”, samt att NSB har verksamhet i Sverige sedan många år tillbaka. 

Namnbytet och förändringar i den grafiska profilen kommer ske under våren 2019.

yy_bus4you_ny_design.jpg