Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

En bussig filmkväll för sjuka barn

I onsdags arrangerade medarbetare från bussbolaget Vy Travel en husmiddag för barn och familjer som bor på Ronald McDonald Hus i Göteborg – och bjöd samtidigt barnen på en filmkväll i en lyxig Vy Bus4You-buss. Ronald McDonald Hus är en plats där familjer med sjuka barn kan bo under tiden barnet vårdas på sjukhuset intill. Husen finansieras av Ronald McDonald Barnfond som är en insamlingsstiftelse med ändamålet att stötta familjer med sjuka barn.

– Runt 40 familjer vars barn olyckligtvis drabbats av någon svår sjukdom bor på Ronald McDonald Hus i Göteborg och initiativ som dessa stöttar vi mer än gärna, säger Anna-Karin Mooren, marknadschef på Vy Travel.

Utöver en husmiddag bjöds barnen på en filmvisning i en toppmodern Vy Bus4You-buss som är bolagets lyxigare alternativ. Sex medarbetare från Vy Travel var med och anordnade husmiddagen och filmvisningen på bussen.

– Vårt arbete handlar så mycket mer än om att bara transportera människor. Vi vill använda den personal och de resurser vi har till initiativ som står oss nära hjärtat och detta är definitivt ett sådant. Speciellt när en flicka på sex år med leukemi tackar oss för att vi gör detta. Det värmer, säger Anna Karin Mooren.

Läs mer om Ronald McDonald Hus här

Medarbetare från Vy Travel AB lagade maten tillsammans. 

 

husmiddag_film_740.jpg

Mysigt med film ombord på bussen efter middagen. 

Länk till pressreleasen på MyNewsdesk >>