Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Bussresorna mellan Karlstad och Oslo fördubblas

Nettbuss Bus4You fortsätter sin storsatsning mellan Karlstad och Oslo. Från 15 april stärks linjerna med splitternya bussar och reseutbudet utökas med fyra direktresor till och från Oslo dagligen. De nya bussarna och de utökade turerna kommer samtidigt som det pågår ett järnvägsarbete på samma sträcka, vilket innebär att tågen kommer köra med reducerat antal turer. Tack vare Nettbuss Bus4Yous utökade turer är bolaget redo för att möta det intensiva resetrycket som väntar inför påsken.

Fyra nya dagliga turer i vardera riktningen
De nya bussarna kommer att trafikera Västerås/Örebro/Karlstad till Oslo, en utökning med fyra dagliga turer i vardera riktningen. Det innebär även att Oslo-Arlanda förstärks tur och retur. För resenären innebär det fler avgångar med premiumbussarna Nettbuss Bus4You.

– Sedan sensommaren 2018 har vi sett en snabb, positiv utveckling med stor efterfrågan och vi genomför därför satsningen för att utöka med vår primära produkt Nettbuss Bus4You för karlstadborna. Investeringen ligger på 10 miljoner kronor, säger Nettbuss Travel försäljningschef Elvir Rascic och fortsätter:

– Vi ser väldigt positivt på framtiden och det är även aktuellt med ännu fler turer när efterfrågan finns. Vi har något att erbjuda alla våra gäster, från affärsresenärer och pendlare till fritidsresenärer. Gemensamt för alla är att de vill åka med ett bekvämt och prisvärt alternativ, som samtidigt är snabbt och enkelt utan byte.

Bekvämare säten, eluttag och gratis WiFi – och bra för miljön
Att resa med premiumalternativet Nettbuss Bus4You innebär bekvämlighet för resenären, med lyxigare säten och gott om benutrymme – samtidigt som det är miljövänligt. Det är gratis WiFi ombord och eluttag vid varje plats. Perfekt för de resenärer som vill arbeta på bussen eller vila upp sig efter helgen. Nettbuss Bus4You har haft Sveriges nöjdaste kunder in persontransport enligt SKI, Svenskt kvalitetsindex, de senast åren.

 

Detta innebär satsningen:
- Fyra nya dagliga turer i vardera riktningen mellan Oslo och Karlstad
- 40–50% fler resor mellan Karlstad och Oslo
- 10–15% fler resor till och från Arlanda.
- Nettbuss Bus4You har platser uppdelade i två komfortnivåer (första- och andraklass).
- All Nettbuss Bus4You-trafik är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. 

Nettbuss Travel AB är en del av svenska Nettbusskoncernen, som omfattar cirka 630 fordon och cirka 1 600 medarbetare med en omsättning på 1,5 miljarder SEK. Under våra varumärken Nettbuss express och Nettbuss Bus4You erbjuder Nettbuss Travel AB resor till över 35 destinationer inom Sverige, Norge och Danmark med 2740 avgångar per vecka. Den svenska koncernen är en del av Nettbuss A/S, som bedriver verksamhet i Norge och Sverige. Nettbuss Travel AB omsätter cirka 200 miljoner SEK per år.

Mer information finns på www.nettbuss.se