Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resa till Sarpsborg med buss

Vy Bus4You och Vy express kör flera gånger dagligen bussar till och från Sarpsborg. Res billigt och bekvämt till Tanum, Uddevalla, Göteborg, Helsingborg, Lund, Malmö, Köpenhamns flygplats Kastrup och Köpenhamn. Det går också fint att resa från Sarpsborg till Landvetter flygplats, Borås, Jönköping, Linköping och Norrköping, via ett smidigt byte i Göteborg.

Vy Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515. 

 

Sarpsborg

Sarpsborg är en stad i Östfold fylke i Norge med drygt 51 000 invånare. Sarpsborg grundlades av Olav den helige år 1016. Staden kallades först Borg, men bytte namn till Sarpsborg under 1200-talet. Norska kungar övervintrade gärna på fästningen Borg. I Sarpsborg finns bland annat Sarpsborg Kirke, uppförd 1863, och parken Kulås. Den mäktiga Sarpsforsen är ett imponerande naturfenomen med stora kraftdammar. Sarpsforsen har haft stor betydelse för industrialiseringen och stadens utveckling. Läs gärna mer om Sarpsborg genom att klicka här

Kalnes sjukhus ligger ett par kilometer norr om Sarpsborg precis vid E6:an i norska Östfold och var färdigbyggt i november 2015. Sjukhuset har ca 3500 anställda, däribland en hel del vårdpersonal från Sverige, som varje dag tar sig till arbetet.
Källa: visitoestfold.com