Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Sarpsborg

Lekevollkrysset E6
Sarpsborg

Reseöversikt: Sarpsborg

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 8
  • Avstånd till centrum 5 km
  • Avstånd till lokaltrafiken 300 m

Res till & från Sarpsborg med buss


Vy Bus4You och Vy express kör flera gånger dagligen bussar till och från Sarpsborg. Res billigt och bekvämt till Tanum, Uddevalla, Göteborg, Helsingborg, Lund, Malmö, Köpenhamns flygplats Kastrup och Köpenhamn. Det går också fint att resa från Sarpsborg till Landvetter flygplats, Borås, Jönköping, Linköping och Norrköping, via ett smidigt byte i Göteborg.

Sarpsborg

Sarpsborg är en stad i Östfold fylke i Norge med drygt 51 000 invånare. Sarpsborg grundlades av Olav den helige år 1016. Staden kallades först Borg, men bytte namn till Sarpsborg under 1200-talet. Norska kungar övervintrade gärna på fästningen Borg. I Sarpsborg finns bland annat Sarpsborg Kirke, uppförd 1863, och parken Kulås. Den mäktiga Sarpsforsen är ett imponerande naturfenomen med stora kraftdammar. Sarpsforsen har haft stor betydelse för industrialiseringen och stadens utveckling. Läs gärna mer om Sarpsborg genom att klicka här

Kalnes sjukhus ligger ett par kilometer norr om Sarpsborg precis vid E6:an i norska Östfold och var färdigbyggt i november 2015. Sjukhuset har ca 3500 anställda, däribland en hel del vårdpersonal från Sverige, som varje dag tar sig till arbetet.
Källa: visitoestfold.com

Vanliga frågor om bussresor till & från Sarpsborg

Bussbiljetter till och från Sarpsborg köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Lekevollkrysset E6

Hållplatsen ligger vid E6:an: 

Påfarten norrgående för resa mot Oslo, via Moss

Avfarten södergående för resa mot Göteborg och Köpenhamn via Tanum, Uddevalla, Helsingborg, Lund och  Malmö.

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Sarpsborg och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.

För fler vanliga frågor, besök FAQ -->