Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser i Mjölby

Mjölby Resecentrum
595 52 Mjölby

Reseöversikt: Mjölby

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 7
  • Avstånd till centrum 1 km
  • Avstånd till lokaltrafiken 100 m

Res till & från Mjölby med buss

Vy Bus4You och Vy express trafikerar Mjölby flera gånger dagligen. Du kan resa till Mjölby från Stockholm, Norrköping, Linköping, Jönköping, Borås, Landvetter flygplats och Göteborg. Smidigt, bekvämt och utan byten längs resan. Bara att slå sig ner i fåtöljen och njuta av resan!

Mjölby är en tätort i Östergötland med omkring 12 000 invånare. Mjölby var från början en kvarnby dit bönderna kom från när och fjärran för att mala sin säd vid Svartåns forsar och fall. Vid den stora branden år 1771 förstördes alla kvarnar utom två men än idag kan man besöka kvarnbyar, nu som museum. Idag är Mjölby ett modernt samhälle med ett blomstrande näringsliv, som ändå lyckats behålla en småstadskaraktär. Tillverkningsindustrin dominerar näringslivet och Mjölby har bland annat en av världens största produktionsanläggningar för truckar.

Vill du läsa mer om Mjölby kan du göra det genom att klicka här

Vanliga frågor om bussresor till & från Mjölby

Bussbiljetter till och från Mjölby köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Resecentrum

Hållplatsläge J, K, L 

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Mjölby och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.

För fler vanliga frågor, besök FAQ -->