Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Hållplatser på Landvetter flygplats

Landvetter Flygplats
438 80 Landvetter Flygplats

Reseöversikt: Landvetter flygplats

  • Antal hållplatser 1
  • Antal destinationer du kan resa till 7
  • Avstånd till centrum 18 km
  • Avstånd till lokaltrafiken 18 km

Res till & från Landvetter flygplats med flygbuss

Res till Landvetter flygplats med Vy Bus4You och Vy express. Landvetter flygplats är ett stopp på sträckan Göteborg-Stockholm. Det innebär att du kan resa till Landvetter flygplats från Göteborg, Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping, Norrköping och Stockholm. Att resa med Vy är bekvämt, enkelt, tryggt och punktligt vilket är viktigt när man har en anslutningstid att passa. Det är dessutom snällt mot både miljön och plånboken. 

 

Landvetter flygplats

Göteborg Landvetter Airport är en stor arbetsplats som totalt sysselsätter cirka 3 500 personer fördelat på ett hundratal företag. På flygplatsen finns ett utbud av omkring 90 direktlinjer varav ett 50-tal är reguljära och resten charter. Med linjer från Teheran till London och från Luleå till Las Palmas täcks tre världsdelar och ett tjugotal länder. Utöver direktlinjerna finns även många charterdestinationer. Totalt passerar närmare fem miljoner passagerare flygplatsens dörrar varje år, där cirka 75 procent kommer från utrikesflyget. Med läge mitt i Skandinavien, mellan Oslo-Köpenhamn-Stockholm, är Göteborg Landvetter Airport en frakthub för interkontinental frakt och målet är att öka fraktfrekvenserna ytterligare framöver. På sikt ska verksamhet breddas för att i framtiden bli ett centrum för resor i hela regionen, där kompletterande transportslag möts på flygplatsen.
Källa: swedavia.se

 

 

 

Vanliga frågor om bussresor till & från Landvetter flygplats

Bussbiljetter till och från Landvetter flygplats köps via bus4you.se, via 0771–151515 eller via våra återförsäljare. Det går ej att köpa biljett på bussen.

Hållplatsläge 3

Utanför huvudingången.

Tag till höger när du kommer ut från terminalen, ca 20 meter bort ligger hållplatsen.

Nej, men har du av misstag bokat en bussbiljett till eller från Landvetter flygplats och saknar avbokningsskydd går det att boka om. Men då tillkommer en bokningsavgift plus eventuell mellanskillnad. Du ombokar via den länk som skickats ut till dig i samband med din bokningsbekräftelse eller under "avbokning & ombokning". Ombokning kan göras fram till två timmar innan planerad avresa.