Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Oslo Lufthavn - Gardermoen

Oslo Lufthavn i Gardermoen är Oslos internationella flygplats med ett enormt utbud av flygresor över hela världen. Det går snabbt och smidigt att ta sig från Oslo city till flygplatsen med buss. 

Till Oslo Bussterminal Galleriet reser du med Vy Bus4You eller Vy express. Tack vare att vi knyter samman vår tidtabell med Flygbussen blir bytet enkelt och smidigt. Biljett hela vägen till Gardermoen köper du innan avresan på bus4you.se, via telefon 0771-151515 eller hos någon av våra återförsäljare. 

Flygbussen mellan Oslo bussterminal och Oslo Lufthavn i Gardermoen avgår upp till var 20:e minut dygnet runt, sju dagar i veckan och passar väl med våra bussar som ankommer Oslo. 

 

Billiga biljetter till Oslo Lufthavn - Gardermoen

Biljetter till Oslo Lufthavn bokar du billigt och smidigt på bus4you.se, via 0771-151515 eller hos någon av våra återförsäljare. 

 

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.