Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resa till Borås med buss

Vy Bus4You kör dagligen buss mellan Göteborg och Stockholm (och omvänt) via Borås. På vägen från Borås upp till Stockholm stannar bussen i Jönköping, Linköping och Norrköping.

Vy Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Vy Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Vy Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se. Du kan också köpa biljetter via våra återförsäljare eller via 0771-151515. 

 

Res till och från Borås med Vy express

Med Vy express reser du riktigt billigt i vanlig expressbusskomfort. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. Vy express kör bussar mellan Göteborg och Stockholm via Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping och Norrköping. Vi erbjuder bussresor till riktigt låga priser och våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se. Du kan också köpa biljetter via våra återförsäljare eller via 0771-151515. 

 

Borås

Borås är en modern stad med många sidor. Med ett rikt kulturliv, en levande stadskärna och mängder av smultronställen finns något för alla. Med över 100 000 invånare är Borås Västsverige näst största stad. Vissa kallar Borås för en textilstad. På mode- och textilmässor världen över är Borås en stad på kartan. Detsamma gäller shoppingen, förutom Borås City finns även Knalleland nära till hands. Vart man än går möts man än i dag av de stora vackra industribyggnaderna som byggdes under 1800-talet, ett arv från den tid då företag som Algots och Borås Wäfveri satte staden på kartan. Under textilindustrins glansdagar i mitten av 1900-talet arbetade 70 procent av stadens invånare i textilbranschen. Idag har de gamla industrilokalerna förvandlats till framtidsfabriker där modern forskning, teknik och modedesign för textilstadens arv lever vidare. Borås är i dag ett nordiskt centrum för textil- och modeindustri, med en lång tradition och en ljus framtid.
 
Borås är ganska liten till storleken men kan erbjuda ett väldigt stort, rikt och varierat utbud. Här finns kultur, shopping, god mat, livligt nattliv och spännande upplevelser att utforska. Pratar du med någon som är konstintresserade om Borås kommer de snart att prata entusiastiskt om stadens fantastiska satsning på konst, skulpturer och street art. 
Källa: boras.com 

Vill du veta mer om vad som händer i Borås? Klicka här för att komma till Borås officiella besöksguide.