Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resa till Arboga med buss

Arboga är en tätort i Västmanland med vackra naturområden, unika miljöer och rik historia. Arboga blev en stad på 1200-talet och tack vare goda transportmöjligheter blev staden tidigt en viktig handelsplats. Arboga var Mälarens västligast hamn och hit kom järnet från Bergslagen, vägdes på järnvåg och skeppades ut via Arbogaån. Även Hjälmare kanal underlättade för frakt av järn, från Örebro till Stockholm, för export. Idag är Hjälmare kanal ett attraktivt besöksmål och trafikeras främst av fritidsbåtar men även passagerarbåtar under sommarsäsongen. Längs med kanalen finns bland annat ett café och närhet till badplats. Kanalen erbjuder fina möjligheter till paddling eller cykel- och vandringsleder för den som vill hålla sig torr på land. För den kulturintresserade finns flertalet museer att besöka, varför inte besöka Sveriges enda bevarade ölbryggeri i trä eller lära dig mer om robottyper som armén, marinen och flyget använde från 1940-talet och framåt. 
Källa: arboga.se

Vill du veta mer om Arboga och vad som händer? Klicka här.

Res till och från Arboga med Vy Bus4You

Till och från Arboga kan du resa till Arlanda flygplats, Västerås, Örebro, Karlskoga, Kristinehamn och Karlstad med Vy Bus4You. Under vissa dagar i veckan kan du även resa till Oslo. Du reser komfortabelt och enkelt utan byta buss under resan. Bara att slå dig ner i en skön fåtölj och bara njuta av resan!

Vy Bus4You erbjuder: 
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515. 

Buss mellan Arboga och Arlanda flygplats – Res med Vy till lågt pris
Buss mellan Arboga och Västerås – Res med Vy till lågt pris
Buss mellan Arboga och Örebro – Res med Vy till lågt pris
Buss mellan Arboga och Karlskoga – Res med Vy till lågt pris
Buss mellan Arboga och Kristinehamn – Res med Vy till lågt pris