Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resa till Malmö med buss

Vy Bus4You kör flera gånger dagligen bussar till Malmö från Oslo, Sarpsborg, Moss, Tanum, Uddevalla, Göteborg, Helsingborg, Lund, Borås och Jönköping. Vi erbjuder också resor över till Köpenhamn och Kastrup flera gånger dagligen. 

Vy Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se, men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515.

 

Res till och från Malmö med Vy express

Med Vy express reser du riktigt billigt i vanlig expressbusskomfort. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. Nettbuss express kör dagligen bussar till Malmö från Oslo, Sarpsborg, Moss, Tanum, Uddevalla och Göteborg samt från Köpenhamn och Helsingborg. Vy express trafikerar sträckan Stockholm, Norrköping, Linköping, Mjölby, Jönköping, Borås och Göteborg. Vi erbjuder bussresor till riktigt låga priser och våra billigaste biljetter hittar du på bus4you.se.

 

Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och Nordens sjätte största med omkring 300 000 invånare. Stormalmö har nästan 700 000 invånare och Malmö ingår tillsammans med bland annat Köpenhamn i Öresundsregionen.

Kultur

Malmö har ett rikt kulturutbud och många restauranger, kaféer och sevärdheter. Här händer hela tiden saker, alltifrån mindre evenemang till konserter med världsartister. För den kulturintresserade kan man välja mellan utställningar, konserter, teater och mycket mera. Gillar man klassisk musik finns Konserthuset i Malmö och för övrig musik finns klubbar som KB (Kulturbolaget), Babel och Debaser. På Malmö Arena spelas konserter i större format. Malmö har flera teaterscener såsom Malmö Stadsteater och Nöjesteatern som är väl värda ett besök. Victoriateatern har ett rikt utbud med teater, musik och filmvisningar. På Malmö opera spelas opera, operett och musikaler. Musikaler, revyer och shower sätts upp på bl.a. Luftkastellet i Slagthuset och Nöjesteatern. Olika typer av idrottsevenemang arrangeras på Swedbank Stadion och Malmö Arena. Festivaler, såsom Malmöfestivalen och Vinterland, arrangeras årligen.

Arkitektur

Malmö har en spännande arkitektur och den mest kända byggnaden är kanske Turning Torso. Turning Torso kommer är en spännande byggnad av kuber och som vrider sig mot vattnet och omvärlden. Byggnaden är Nordens högsta skyskrapa som ligger i Västra Hamnen, Malmö. Byggnaden färdigställdes i augusti 2005.

Barnvänligt i Malmö

För de minsta besökarna kan ett spännande äventyr vara ett besök på Skånes Djurpark som är världens största djurpark med nordiska djur. På Moderna Museet arrangeras familjeverkstäder ger möjlighet för både barn och vuxna att skapa konstnärligt och utforska olika material tillsammans och tillsammans med barnen kan man gå på särskilda familjevisningar som är anpassade för att fånga de allra minstas intresse.

Vill du veta mer om vad som händer i Malmö? Klicka här för att komma till Malmö officiella turistguide. 

Källa: malmotown.com och malmo.se