Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Vy Travel förvärvar Flygbussarna

Vi inom Vy Travel känner oss otroligt stolta över att kunna berätta att vi köpt Flygbussarna. Flygbussarna har en lång och framgångsrik historia bakom sig och är idag det ledande bolaget vad gäller kollektiva transporter till och från flygplatser i Sverige. Det känns otroligt inspirerande att vi fått denna möjlighet att förvärva ett av Sveriges finaste varumärken och Flygbussarna blir ett perfekt komplement till vår trafik med Vy Bus4You och Vy express. 

Ett varumärke är ingenting utan en bra företagskultur som ger alla anställda befogenheter att ta ansvar och där alla förstår syftet med sitt arbete. Det har uppenbarligen fungerat väldigt bra hos Flygbussarna då man under flera decennier haft nöjda och lojala kunder. 

Vi ser verkligen fram emot att få ett stort antal nya fina och duktiga kollegor som vi kan fortsätta att utvecklas tillsammans med. Det sägs att det bästa sättet att utvecklas är att umgås med de som är bättre än en själv och för vår del så kan vi inte se några som vi hellre vill jobba tillsammans med än just medarbetarna inom Flygbussarna.

Tillsammans med Flygbussarna ska vi aktivt fortsätta att utveckla den kommersiella busstrafiken med målsättningen att vara det ledande bolaget inom säkerhet, kundservice och inom hållbarhet.

Själva övertagandet kommer preliminärt att ske under första kvartalet 2020 och därefter blir Flygbussarna ett varumärke inom Vy Travel AB.  

Klicka på länken för att komma till pressreleasen Vy förvärvar Flygbussarna