Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resor till och från Norge


Vi trafikerar hållplatserna i Sarpsborg, Moss och Oslo och vill gärna ha med dig ombord. Inrese- och karantänsregler uppdateras dock löpande så var noga med att ta reda på vad som gäller när du ska resa. 

För att resa in i Norge behöver du kunna visa ett Covidpass vid gränsen. Vy Bus4You ansvarar inte för om du uppfyller kraven alternativt inte kan visa vad som efterfrågas av gränspolisen och därför inte får fortsätta resan. 


Har du rätt att resa in?
Kontrollera att du har rätt att resa in i Norge på Folkehelseinstituttet 
Inför inresa, vänligen registrera dig i förväg

Är du fullvaccinerad?
Fullvaccinerade som kan visa QR-kod via helsenorge.no undantas från inresekarantän. 

Den norska regeringen har infört obligatorisk testning för Covid-19 för personer som vistats i ett område med karantänsplikt. Läs mer här.

Lite längre restid
Restriktionerna och testningen vid gränsen leder ibland till längre restid eftersom det bildas köer. Ha gärna med det i beräkningen då du bokar din resa. Vanligtvis tar gränspassering längre tid fredagar och söndagar då det är fler fordon som passerar gränsen.

Väntetiden kan vid vissa tillfällen leda till att vår förare behöver ta 30 min rast i Svinesund på linjen Göteborg – Oslo. Detta beror på att deras körtid inte får blir för lång. Vi ber om förståelse för detta.

Läs vidare om vår information gällande Covid-19 >>