Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Höstresor med Vy Bus4You

Det är många som har börjat upptäcka mer av Sverige på sistone. Kanske har du tjuvstartat med enhemester i somras, eller så har du inte varit iväg ännu. Oavsett finns det fortfarande goda chanser att upptäcka flera härliga platser i vårt land även nu i höst. Varför inte passa på att ta en höstresa med en av våra fina Bus4You bussar? Vi kör dig enkelt och smidigt till flera spännande destinationer.

Vad sägs som att ta en promenad längs Djurgården i Stockholm med en varm kopp kaffe i handen? Eller varför inte ta en färja ut till skärgården i Göteborg och upplev dess charm och totala lugn en krispig oktobermorgon. För den som gillar god mat i gott sällskap av en pittoreskt och charmig stadskärna så är ett besök till Lilla torg i Malmö ett måste. Detta för att nämna några av många platser som går att upptäcka även nu i höst. Förutom storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö kör vi självklart till flera andra städer så som:

Arlanda flygplats – Västerås – Örebro – Karlstad
Uddevalla – Helsingborg – Lund
Jönköping – Linköping – Norrköping

För dig som saknar utlandssemester kanske vårt grannland i söder lockar lite extra. Varför inte ta en weekend i Danmark? Kom ihåg att packa med munskyddet så tar vi dig hela vägen till Köpenhamn. Om du ska vidare från Danmark kör vi självklart även till Kastrup Airport. Det bästa är att resan faktiskt kan börja redan när du sätter dig på bussen.

När du reser med Vy Bus4You sitter du i en stor skön fåtölj, du har tillgång till obegränsad surf och eluttag vid din plats. För den som söker lite extra komfort, mer benutrymme, eller till och med önskar sitta för sig själv, är en biljett i pluskomfort att rekommendera. Om du istället söker en resa till ett lägre pris men som fortfarande är bekvämt och smidigt är vår ekonomikomfort att föredra. Luta dig tillbaka och ladda för en spännande helg i höstsverige.