Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Fler resor till Stockholm

Vi utökar antalet resor till Stockholm under sommaren. Det innebär fler avgångar mellan bland annat: 

Göteborg - Stockholm
Borås - Stockholm
Jönköping - Stockholm

Linköping - Stockholm
Norrköping - Stockholm
Oslo - Stockholm
Karlstad - Stockholm

Örebro - Stockholm
Västerås - Stockholm
Ludvika - Stockholm

Vi erbjuder direktbussar så att du slipper byta längs vägen! 

När du reser med Vy Bus4You (tidigare Nettbuss Travel AB) sitter du i en stor, skön fåtölj och du har gott om utrymme för benen. Du kan surfa obegränsat på vårt WiFi och ladda batterierna vid din egen plats. Du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt favoritsällskap. Det gör du genom att klicka i önskad plats i samband med biljettbokningen. Vi har en punktlighet som är så hög som 97% och våra trevliga förare gör så att du känner dig välkommen och får en lugn och behaglig resa. Väl framme i Stockholm blir du avsläppt på Cityterminalen vilket är beläget mitt i centrala Stockholm. 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

 

Vi kör Sveriges nöjdaste kunder

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Våra billigaste biljetter hittar du här på nettbuss.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515.