Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Välkommen till bus4you.se 

Sedan Nettbuss blev Vy har vi fortsatt kunnat hittas under domänen nettbuss.se. Nu tar vi nästa steg, från och med idag finner ni oss och alla våra härliga bussresor på bus4you.se.  

Samma företag, samma fina bussar!  

Sidan är i övrigt densamma, och du finner fortsatt samma funktioner som tidigare. Vi hoppas och tror att det nu i och med namnbytet blir ännu tydligare från bokningstillfället till själva avgången, vilka bussar vi representerar och vilken typ av buss du ska hålla utkik efter på hållplatsen. Allt för att göra processen så smidig för dig som gäst som möjligt.   

Sedan en tid tillbaka har samtliga av våra Bus4You bussar bytt färg från lila till en grå och mörkgrön profil i enlighet med den övriga Vy koncernen.  

 Vad innebär det för dig som gäst?  

 Du kan vara lugn. Detta byte kommer inte påverka dig som gäst. Oavsett om du köpte din biljett på nettbuss.se eller bus4you.se för en kommande resa så är biljetten fortsatt giltig för din planerade avgång. Som vanligt kommer vår förare att skanna din biljett vid påstigning. Har du några frågor kan vår kundservice på info@vy.se hjälpa dig med dessa